Att Part Time Lovers skulle vara inspirerad av 80-tal är en underdrift. På nya singeln Personal Playboy plockar de bokstavligen tillbaka eran till nutid och bjuder på en jäkla show. Medryckande rytmer och överdoser av virvlande syntar skapar en charmig humoristisk låt som får en att dra på smilbanden lite extra. 

Svensk Pop

Vad handlar låten om då? En man som lever två ofullständiga istället för ett helt liv. Det är inte ett lättsamt deltidsjobb, det är en 24/7 förbannelse. Det är inte det hälsosammaste jobbet, men det har sina fördelar (blink blink).

Som den finska shamanen sa: Deltidsälskare är precis som två isbjörnar i bastun, vad kan vara varmare än att vara cool”.

Part Time Lovers

Luta er tillbaka och njut när Part Time Lovers charmar byxorna av dig i Personal Playboy.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.