Att Part Time Lovers skulle vara inspirerad av 80-tal är en underdrift. På nya singeln Personal Playboy plockar de bokstavligen tillbaka eran till nutid och bjuder på en jäkla show. Medryckande rytmer och överdoser av virvlande syntar skapar en charmig humoristisk låt som får en att dra på smilbanden lite extra. 

Apple Music

Vad handlar låten om då? En man som lever två ofullständiga istället för ett helt liv. Det är inte ett lättsamt deltidsjobb, det är en 24/7 förbannelse. Det är inte det hälsosammaste jobbet, men det har sina fördelar (blink blink).

Som den finska shamanen sa: Deltidsälskare är precis som två isbjörnar i bastun, vad kan vara varmare än att vara cool”.

Part Time Lovers

Luta er tillbaka och njut när Part Time Lovers charmar byxorna av dig i Personal Playboy.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.