Att Part Time Lovers skulle vara inspirerad av 80-tal är en underdrift. På nya singeln Personal Playboy plockar de bokstavligen tillbaka eran till nutid och bjuder på en jäkla show. Medryckande rytmer och överdoser av virvlande syntar skapar en charmig humoristisk låt som får en att dra på smilbanden lite extra. 

Nordiska Favoriter

Vad handlar låten om då? En man som lever två ofullständiga istället för ett helt liv. Det är inte ett lättsamt deltidsjobb, det är en 24/7 förbannelse. Det är inte det hälsosammaste jobbet, men det har sina fördelar (blink blink).

Som den finska shamanen sa: Deltidsälskare är precis som två isbjörnar i bastun, vad kan vara varmare än att vara cool”.

Part Time Lovers

Luta er tillbaka och njut när Part Time Lovers charmar byxorna av dig i Personal Playboy.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011