Med singeln Fallen föll den sista pusselbiten på plats för att avsluta dreampopduon Maida Roses debutalbum Tales of Adolescence. En låt som talar om att minnas ett tidigare förhållande och undra varför det tog slut. Skriven i London och inspirerad av William Blakes dikt The Little Girl Lost ifrågasätter texten de sista ögonblicken innan man går skilda vägar och tar med oss på en melankolisk popresa. 

Apple Music Svensk Pop

Komna ur den holländska kuststaden Haag är Roos Meijers och Javièr den Leeuws låtskrivarna som tillbringat de senaste fem åren med att skriva och spela in på vinden i Javièrs barndomshem. Duons personliga erfarenheter av tonåren gav inspirationen till deras låtar. Här ryms berättelser om kärlek, gammalt och nytt samt deras uttryck för depression och andra världsliga känslor. 

Om du gillar Beach House och cigaretter efter sex, är du ute är det här musiken för dig! Melankoliska melodier flirtar med groovy baslinjer, så att du kan flyta med i de drömska ljudlandskapen. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.