Med singeln Fallen föll den sista pusselbiten på plats för att avsluta dreampopduon Maida Roses debutalbum Tales of Adolescence. En låt som talar om att minnas ett tidigare förhållande och undra varför det tog slut. Skriven i London och inspirerad av William Blakes dikt The Little Girl Lost ifrågasätter texten de sista ögonblicken innan man går skilda vägar och tar med oss på en melankolisk popresa. 

DOLBY ATMOS

Komna ur den holländska kuststaden Haag är Roos Meijers och Javièr den Leeuws låtskrivarna som tillbringat de senaste fem åren med att skriva och spela in på vinden i Javièrs barndomshem. Duons personliga erfarenheter av tonåren gav inspirationen till deras låtar. Här ryms berättelser om kärlek, gammalt och nytt samt deras uttryck för depression och andra världsliga känslor. 

Om du gillar Beach House och cigaretter efter sex, är du ute är det här musiken för dig! Melankoliska melodier flirtar med groovy baslinjer, så att du kan flyta med i de drömska ljudlandskapen. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011