Independent-artisten Tom Aspaul ger oss den heta singeln Kiss It som även markerar andra släppet från hans kommande album Life in Plastic.

Kiss It skrevs under det där korta fönstret när samhället var öppet under pandemin. Jag ville utforska mitt behov av mänsklig kontakt efter så lång tid i isolering, jag behövde bara att kyssa någon, vem som helst. Samtidigt visste jag att alla möten skulle bli kortvariga och tillfälliga, eftersom Covid närmade sig återigen.”

Tom Aspaul

Producerad av Tom Aspaul, med den frekventa samarbetspartnern Gil Lewis fortsätter singeln utstaka Toms nya ljudriktning. Starkt inspirerad av 00-talets Europop sjunger artisten med få nästintill inga vokalharmonier, direkt över hårdare, isiga, synthdrivna beats.

”Jag har alltid varit ett stort fan av den perioden på 2000-talet när de rumänska popflickorna killed it det. Man kunde inte åka någonstans i Europa utan att höra deras låtar. Beats, melodier och produktion var så spännande och roliga, det fanns inget annat som det på den tiden. Så jag lyssnade mycket på Alexandra Stan och INNA i min hemmastudio och försökte fånga den där kalla, döda-bakom-ögon-energin.”

Tom Aspaul
Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.