Idén till nya singeln Long way home kom från de många nätterna Kelaska tillbringade väntades i sin bil för att slippa stöta på sitt ex på vägen hem. 

Popmuzik Podcast

”Det ska egentligen inte spela någon roll men plötsligt såg jag dem och det förstörde hela min kväll. Jag tror att det är många som kan relatera till den här låten och just att vilja glömma sitt förflutna.” 

Kelaska

Född Kelli Wright är denna Connecticut-baserad singer-songwriteren selfmade indie-artist som rönt framgångar på Youtube. Genom att ha ladda upp en cover i veckan har hon ådragit sig en enorm följarskara och uppmärksammats av bland annat People Magazine. Artisten blandar drömska instrument med vackra syntar och vintage rockgitarrer och har därigenom hittat sitt eget unika sound.

Under senaste åren har hon fortsatt finslipa sina musikaliska talang och 2022 börjar ett helt nytt äventyr för Kelaska. Med hjälp av producenten Mackenzie Christensen har sångaren en handfull låtar på gång. 

Long way home berättar den beklagliga, men ändå relaterbara historien om att stöta på ett ex och önska att du kunde glömma att de finns.” 

Kelaska
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011