Idén till nya singeln Long way home kom från de många nätterna Kelaska tillbringade väntades i sin bil för att slippa stöta på sitt ex på vägen hem. 

Popmuzik Popcast

”Det ska egentligen inte spela någon roll men plötsligt såg jag dem och det förstörde hela min kväll. Jag tror att det är många som kan relatera till den här låten och just att vilja glömma sitt förflutna.” 

Kelaska

Född Kelli Wright är denna Connecticut-baserad singer-songwriteren selfmade indie-artist som rönt framgångar på Youtube. Genom att ha ladda upp en cover i veckan har hon ådragit sig en enorm följarskara och uppmärksammats av bland annat People Magazine. Artisten blandar drömska instrument med vackra syntar och vintage rockgitarrer och har därigenom hittat sitt eget unika sound.

Under senaste åren har hon fortsatt finslipa sina musikaliska talang och 2022 börjar ett helt nytt äventyr för Kelaska. Med hjälp av producenten Mackenzie Christensen har sångaren en handfull låtar på gång. 

Long way home berättar den beklagliga, men ändå relaterbara historien om att stöta på ett ex och önska att du kunde glömma att de finns.” 

Kelaska
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.