Idén till nya singeln Long way home kom från de många nätterna Kelaska tillbringade väntades i sin bil för att slippa stöta på sitt ex på vägen hem. 

”Det ska egentligen inte spela någon roll men plötsligt såg jag dem och det förstörde hela min kväll. Jag tror att det är många som kan relatera till den här låten och just att vilja glömma sitt förflutna.” 

Kelaska

Född Kelli Wright är denna Connecticut-baserad singer-songwriteren selfmade indie-artist som rönt framgångar på Youtube. Genom att ha ladda upp en cover i veckan har hon ådragit sig en enorm följarskara och uppmärksammats av bland annat People Magazine. Artisten blandar drömska instrument med vackra syntar och vintage rockgitarrer och har därigenom hittat sitt eget unika sound.

Under senaste åren har hon fortsatt finslipa sina musikaliska talang och 2022 börjar ett helt nytt äventyr för Kelaska. Med hjälp av producenten Mackenzie Christensen har sångaren en handfull låtar på gång. 

Long way home berättar den beklagliga, men ändå relaterbara historien om att stöta på ett ex och önska att du kunde glömma att de finns.” 

Kelaska
Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.