Norska Remedies ger oss White Noise en låt som berättar historien om en familjefar med ett skruvat sinne. Texten är skriven i ett retroperspektiv, och börjar med att mannen sitter i en cell på en mentalanstalt. Genom hela låten får vi veta varför. Atmosfär inleds lugn och diffus, men utvecklas och blir mer definierad när berättelsen uppenbarar sig för lyssnaren. Gripande och väldigt väldigt bra! 

Nordiska Favoriter

Vilka är Remedies så? En alt-pop/rock-duo från Nordnorge som bildades i slutet av 2016. Bandet består av Tor Erik Krane Ursin (instrumental) och Sigrid Ravn Ryan (sång). Efter uppföljningen av deras EP Delusions från 2019, är duon nu redo för sitt första albumsläpp.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011