Alpha Street är en trio av musiker som kommer från den australiensiska staden Adelaides sömniga förorter. Tillsammans skapar de synthdriven pop med en touch av emo och alternativ pop. Sångare Penny skriver oftast låtarna och skapar starka hooks från hjärtat som balanseras med skickligt berättande berikat med en hel del livserfarenheter. Med stöd av bandmedlemmarna Pat och Adam önskar de skapa en 80-talsinspirerad ljudbild med stora trummor, drömska gitarrer, lyxiga syntar och emellanåt en saxofon eller två. 

Följ på Apple Music

Ibland kan det vara svårt att veta skillnaden mellan kortvarig förälskelse och något mer meningsfullt och långvarigt just detta utforskar Alpha Streets nya singel. 

Sweet Talk handlar om den alltför vanliga upplevelsen av att fastna i det roliga och intensiva samtidigt som man helt ignorerar varningstecknen på vägen. Man ser de röda flaggor men man vill ändå skryta och berätta för världen att personen är den enda rätta för en. I slutet av dagen lär man sig dock av sina misstag och inser att förhållandet inte var menat.” 

Alpha Street
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011