Alpha Street är en trio av musiker som kommer från den australiensiska staden Adelaides sömniga förorter. Tillsammans skapar de synthdriven pop med en touch av emo och alternativ pop. Sångare Penny skriver oftast låtarna och skapar starka hooks från hjärtat som balanseras med skickligt berättande berikat med en hel del livserfarenheter. Med stöd av bandmedlemmarna Pat och Adam önskar de skapa en 80-talsinspirerad ljudbild med stora trummor, drömska gitarrer, lyxiga syntar och emellanåt en saxofon eller två. 

Ibland kan det vara svårt att veta skillnaden mellan kortvarig förälskelse och något mer meningsfullt och långvarigt just detta utforskar Alpha Streets nya singel. 

Sweet Talk handlar om den alltför vanliga upplevelsen av att fastna i det roliga och intensiva samtidigt som man helt ignorerar varningstecknen på vägen. Man ser de röda flaggor men man vill ändå skryta och berätta för världen att personen är den enda rätta för en. I slutet av dagen lär man sig dock av sina misstag och inser att förhållandet inte var menat.” 

Alpha Street
Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.