Alpha Street är en trio av musiker som kommer från den australiensiska staden Adelaides sömniga förorter. Tillsammans skapar de synthdriven pop med en touch av emo och alternativ pop. Sångare Penny skriver oftast låtarna och skapar starka hooks från hjärtat som balanseras med skickligt berättande berikat med en hel del livserfarenheter. Med stöd av bandmedlemmarna Pat och Adam önskar de skapa en 80-talsinspirerad ljudbild med stora trummor, drömska gitarrer, lyxiga syntar och emellanåt en saxofon eller två. 

Popmuzik Podcast

Ibland kan det vara svårt att veta skillnaden mellan kortvarig förälskelse och något mer meningsfullt och långvarigt just detta utforskar Alpha Streets nya singel. 

Sweet Talk handlar om den alltför vanliga upplevelsen av att fastna i det roliga och intensiva samtidigt som man helt ignorerar varningstecknen på vägen. Man ser de röda flaggor men man vill ändå skryta och berätta för världen att personen är den enda rätta för en. I slutet av dagen lär man sig dock av sina misstag och inser att förhållandet inte var menat.” 

Alpha Street
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.