Österrikiska Kaleen kickar igång 2022 full av energi med sin tredje singel Games. Den självskrivna, optimistiska pophiten uttrycker en önskan om att spela spela i ett förhållande. Singeln bygger på en spänning som växlar mellan varmt och kallt, ett fräckt katt- och råttspel som inte bara handlar om romantik…

Nordiska Favoriter

Snabba catchy rytmer och melodi gör singeln till en oemotståndligt komponerad högt flygande pophymn. Releasen kommer även med en riktigt snyggt producerad musikvideo där dansen står i fokus. Passande nog utspelar sig låten i en boxningsring som ytterligare ett bevis på låtens tema om att spela spel.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.