Nya Zeelands-duon BROODS samarbetar med Tove Lo för att skapa den drömska singeln I Keep. Ledordet är som sagt drömskt och ljudbilden agerar nästan verklighetsflykt till en plats av sinnesfrid och lugn. Låten är hämtat från deras helt nya album Space Island som även det släpps idag. 

POPMUZIK LOVER 2

Det ligger en imponerande hantverk kring dispositionen av låtens olika delar och att duon låter instrumentala delar byta av rytmiskt starka refränger är ett genigrepp. Resultatet blir ett dunkelt skimmer med rymlig atmosfärsik sång och vacker harpa. Man måste ändå älska outrot med den pockande synten! 

I Keep kommer med en tillhörande lyrisk video, med bilder skapade av Vinyl Williams och typografi av Jack McEntee. Klippet transporterar tittaren till en animerad technicolor-värld, som består av många romerska pelare, murgröna och andra spännande föremål. Ni ser den här!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011