Sedan 2017 har ROLE MODEL (Tucker Pillsbury), underhållit oss med euforisk indiepop. Men nu var det var ett tag sedan vi hörde från honom. Förra året släppte artisten singlar som Death wish och succén Forever&more, men där tog det stopp. Debut-EP:n our little angel satte honom på kartan, men det har hittills inte nämnts något om ett album något som helt klart verkar förändras nu. Tillsammans med nya singel tillkännager Tucker sitt debutalbum Rx som landar redan den 8 april. Han meddelade även vilka låtar vi kan förvänta oss på albumet. För att göra väntan till april enklare får vi alltså den lysande singeln If Jesus saves, she’s my type.

Följ på Apple Music

Det råder ingen tvekan om att ROLE MODEL är kär. Hans senaste singlar är öppna kärleksbrev adresserade till Emma Chamberlain. Alla hjärtans dag har precis avslutats, men Tucker får det fortfarande att kännas som att det är den 14 februari. Nya singeln är ytterligare en ode till kärleken. Den medryckande takten skapar ett konstant skönt tempo, hans röst håller sig mjuk och soundet landar åt mer syntdriven och melodisk indie-pop i samklang med Rex Orange County

Frågan är om det är detta sound vi kan förvänta oss av kommande album eller om det bara är artistens sätt att experimentet och hålla oss på halster? Det återstår att se 8 april.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011