Till en lekfull och innovativ produktion är Emmrose tillbaka med sin glittrande indie-pop och lysande melodier. Singeln Run är skriven till dem som behöver ta sig loss från ett giftigt förhållande och partner. Låten inleds med kraftfulla trummor och en stark top-line som omedelbart drar in mig in det musikaliska landskapet som artisten målar upp. Produktionen markerar lite av en ny riktning för Emmrose. Hennes producenten Mike Abiuso har här valt att sätta texter och melodier i ett sammanhang av elektroniska synth-ljud, vilket är ganska avvikande från senaste släpp. Men oj så bra det blev!

Popmuzik Lover Patreon

Run var en så givande låt att skriva. Jag ville skapa en break-up låt för alla som varit med om eller för närvarande är i ett våldsamt förhållande. Jag ville att låten skulle agera inspiration för mina lyssnare genom att skapa medvetenhet om hur giftiga beteenden i relationer aldrig är ”normalt” eller ”bra”. När personen du är i ett förhållande med manipulerar dig, är det verkligen viktigt att avsluta det förhållandet. Jag ville att den här låten skulle fokusera på att ta tillbaka kraften. Ett hälsosamt förhållande behöver balans, och i den sortens våldsamma relation den här låten kretsar kring, hade den giftiga partnern all makt. Det kom till en sådan omfattning där berättaren av låten kände sig vilsen och trasig. Detta leder till att berättaren avslutar relationen och därför tar tillbaka lite makt. När den giftiga partnern till slut försöker komma tillbaka med berättaren genom att säga hur ”de har förändrats”, faller berättaren inte för deras lögner och säger åt dem att gå!”

Emmrose

Ett kraftfullt budskap matchas av lika briljant produktion. Låten Run imponerar stort på mig.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011