Till en lekfull och innovativ produktion är Emmrose tillbaka med sin glittrande indie-pop och lysande melodier. Singeln Run är skriven till dem som behöver ta sig loss från ett giftigt förhållande och partner. Låten inleds med kraftfulla trummor och en stark top-line som omedelbart drar in mig in det musikaliska landskapet som artisten målar upp. Produktionen markerar lite av en ny riktning för Emmrose. Hennes producenten Mike Abiuso har här valt att sätta texter och melodier i ett sammanhang av elektroniska synth-ljud, vilket är ganska avvikande från senaste släpp. Men oj så bra det blev!

Apple Music Svensk Pop

Run var en så givande låt att skriva. Jag ville skapa en break-up låt för alla som varit med om eller för närvarande är i ett våldsamt förhållande. Jag ville att låten skulle agera inspiration för mina lyssnare genom att skapa medvetenhet om hur giftiga beteenden i relationer aldrig är ”normalt” eller ”bra”. När personen du är i ett förhållande med manipulerar dig, är det verkligen viktigt att avsluta det förhållandet. Jag ville att den här låten skulle fokusera på att ta tillbaka kraften. Ett hälsosamt förhållande behöver balans, och i den sortens våldsamma relation den här låten kretsar kring, hade den giftiga partnern all makt. Det kom till en sådan omfattning där berättaren av låten kände sig vilsen och trasig. Detta leder till att berättaren avslutar relationen och därför tar tillbaka lite makt. När den giftiga partnern till slut försöker komma tillbaka med berättaren genom att säga hur ”de har förändrats”, faller berättaren inte för deras lögner och säger åt dem att gå!”

Emmrose

Ett kraftfullt budskap matchas av lika briljant produktion. Låten Run imponerar stort på mig.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.