Halcyon Dream inspirerades av filmen och romanen Call Me By Your Name. Boken tog oss tillbaka till 80-talets Italien och låten vill även den skänka oss samma känsla med sin produktion. Skönt medryckande pop med blöta trummor och bra puls i arrangemanget samtidigt som den har det där retrokänslan över sig.
Just ordet halcyon beskrivs som en tid då allt var lycklig, avslappnat och fridfullt. Något som artisten Kiara Eve känner är samma känsla som just kärlek.

Favoriter Apple Music

Med Halcyon Dream släpper Eve första singeln från sin kommande EP och du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011