Australiensiska st.James debuterar med den elektroniska singeln Reckless Life. Artistens tidigaste barndomsminnen av musik är djupt försjunkna i klassisk och 70-talsrock. Som tankspridd tonåring hittade hon sin röst och började skriva musik som talade till livsfunderingar och kärlek, vilket sedermera öppnade dörren till en karriär som artist. 

Följ på Apple Music

”Dyk ner i kaninhålet och känn en tillflykt genom en främlings text.” Så beskriver artisten sitt musikskapande. Som tog fart från ett rum i hennes familjs hem, inlåst och avskärmas från världen på grund av pandemin. Där började sångaren skapa sina storslagna, ambitiösa planer för artistdebuten. 

Debutsingeln är fascinerande och fängslande med en nästintill futuristisk touch. Atmosfären är stor och rösten kraftfull. Varenda vokal går rakt in och det känns som att st.James kan bli ett namn vi ska hålla koll på framöver. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.