Efter att Alyssa Reids första singel Alone Again blivit en global hit och certifierades med  dubbal platinum i Kanada visste Alyssa att hon hade hittat sin väg. Snabbspolning fram till 2022 så har Reid spelat på scener runt om i världen, nominerats till JUNO Awards & MMVAs, samt haft hit efter hit i mängder av olika genrer. 

Dolby Atmos

Nya singeln Roses var inte tänkt att släppas eftersom artisten länge funderade på hur andra skulle uppfatta den. Känslan när hon skrev låten var att hon ville skildra en orädd individ och hur andra kan uppfatta en ibland. Så en dag i studion valde Reid helt enkelt ett startackord och hela låten bara skrev sig själv därefter. 

Valet av att därefter klä upp produktionen i en elektronisk skrud med pulserande synthar och en 80-tals nostalgisk touch var helt rätt. Det finns en mystik över helheten som känns både farlig och inbjudande på samma gång. Helt klart en stark melodisk pop-banger. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.