Tredje singeln från Joel Nicholls kommande album heter Prayer och är en snyggt ihopsnickrad poplåt som blandar krispiga synthar med drivande produktion. Det ligger en skön nostalgisk touch över låten samtidigt som den flirtar med samtida pop. 

Popmuzik Lover

”Låtidén om att be någon om förlåtelse kom till mig ganska snabbt och utvecklades till en sång om att inte bara be om förlåtelse utan att ifrågasätta om man är värd någons förlåtelse. Jag tror att den här singeln kan träffa många, den optimistiska produktionen smälter samman med den hjälplöst klingande texten.”

Joel Nicholl

Atmosfäriskt och välproducerat är ord som kommer till mig när jag lyssnar på Prayer, helt klart en stark melodi som kommer fastna hos många. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.