Tredje singeln från Joel Nicholls kommande album heter Prayer och är en snyggt ihopsnickrad poplåt som blandar krispiga synthar med drivande produktion. Det ligger en skön nostalgisk touch över låten samtidigt som den flirtar med samtida pop. 

Popmuzik Popcast

”Låtidén om att be någon om förlåtelse kom till mig ganska snabbt och utvecklades till en sång om att inte bara be om förlåtelse utan att ifrågasätta om man är värd någons förlåtelse. Jag tror att den här singeln kan träffa många, den optimistiska produktionen smälter samman med den hjälplöst klingande texten.”

Joel Nicholl

Atmosfäriskt och välproducerat är ord som kommer till mig när jag lyssnar på Prayer, helt klart en stark melodi som kommer fastna hos många. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.