Ett mjukt piano och pulserande ackord möter oss i Asher Knights nya singel Survive. Här ger artisten en kraftfull ballad som handlar om att älska någon så mycket att du är rädd för att förlora dem. Artistens önskan är att sätta melodi på den inre rädslan som många går runt med i ett förhållande och på så sätt ge sina fans musik som de kan relatera till.

Nordiska Favoriter

Under 2020 arbeta artisten hårt för att inleda 2021 med ny musik och singlar för hela året. Vi såg sinkar som Alone, Burn och senast To Much To Ask For ett släpp som markerade ett avgörande ögonblick i sångarens liv och början på ett nytt kapitel.

Asher Knight flyttade för ett tag sedan till London för att fokusera heltid på sin musik, han ar finslipade sitt musikaliska hantverk i huvudstaden och byggt upp en imponerande katalog av låtar. Detta tillsammans med låtskrivare som Cutfather, Mark Owen, Jon Maguire, Red Triangle, Olly Murs, James Blunt och många fler. Ashers karriär har tagit honom på flera turnéer över hela Storbritannien, med stöd till sådana som The Vamps, Boyzone och All Saints. Det känns som att detta är namnet att hålla koll på inför 2022. Här ser ni även videon till Survive

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.