Ett mjukt piano och pulserande ackord möter oss i Asher Knights nya singel Survive. Här ger artisten en kraftfull ballad som handlar om att älska någon så mycket att du är rädd för att förlora dem. Artistens önskan är att sätta melodi på den inre rädslan som många går runt med i ett förhållande och på så sätt ge sina fans musik som de kan relatera till.

Skicka in din musik

Under 2020 arbeta artisten hårt för att inleda 2021 med ny musik och singlar för hela året. Vi såg sinkar som Alone, Burn och senast To Much To Ask For ett släpp som markerade ett avgörande ögonblick i sångarens liv och början på ett nytt kapitel.

Asher Knight flyttade för ett tag sedan till London för att fokusera heltid på sin musik, han ar finslipade sitt musikaliska hantverk i huvudstaden och byggt upp en imponerande katalog av låtar. Detta tillsammans med låtskrivare som Cutfather, Mark Owen, Jon Maguire, Red Triangle, Olly Murs, James Blunt och många fler. Ashers karriär har tagit honom på flera turnéer över hela Storbritannien, med stöd till sådana som The Vamps, Boyzone och All Saints. Det känns som att detta är namnet att hålla koll på inför 2022. Här ser ni även videon till Survive

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011