Svensk singer-songwriterpop med doft av country. Det är vad vi får när Mack Gibson släpper singeln Utan att tappa dig. En personlig och ärlig låt där sångaren blottar sina starka känslor för en viss person.

Nordiska Favoriter

Bakom artistnamnet Mack Gibson hittar vi Mikael Strömqvist. En pop- och countrymusiker från Uppsala som skriver musik med ett sound och en röst hämtat från det bästa av både country och popvärlden. 
Men Utan att tappa dig släpper Mack första låten för i år och den kommer att följas upp av nya låtar under året. Så vi har mer att de fram emot med andra ord.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.