Svensk singer-songwriterpop med doft av country. Det är vad vi får när Mack Gibson släpper singeln Utan att tappa dig. En personlig och ärlig låt där sångaren blottar sina starka känslor för en viss person.

Apple Music

Bakom artistnamnet Mack Gibson hittar vi Mikael Strömqvist. En pop- och countrymusiker från Uppsala som skriver musik med ett sound och en röst hämtat från det bästa av både country och popvärlden. 
Men Utan att tappa dig släpper Mack första låten för i år och den kommer att följas upp av nya låtar under året. Så vi har mer att de fram emot med andra ord.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.