Svensk singer-songwriterpop med doft av country. Det är vad vi får när Mack Gibson släpper singeln Utan att tappa dig. En personlig och ärlig låt där sångaren blottar sina starka känslor för en viss person.

Svensk Pop Apple Music

Bakom artistnamnet Mack Gibson hittar vi Mikael Strömqvist. En pop- och countrymusiker från Uppsala som skriver musik med ett sound och en röst hämtat från det bästa av både country och popvärlden. 
Men Utan att tappa dig släpper Mack första låten för i år och den kommer att följas upp av nya låtar under året. Så vi har mer att de fram emot med andra ord.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011