Den australiensiska sångerskan, producenten, låtskrivaren och multimediaartisten Jaguar Jonze släpper sin Eurovision-låt genom Little Fires. Här fångar sångaren sin nyfunna sårbarhet och förkroppsligar motståndskraft, uppoffringar och att förbli stark för omgivningen.

Little Fires är en påminnelse om var vi kommer ifrån, vad vi kämpar för och vad vi kan uppnå när vi arbetar tillsammans. Det är en påminnelse om att vi inte är ensamma. Jag ville att min Eurovision-låt skulle vara för de stunderna där det var svårt att vara stark, för de gångerna kände jag mig överväldigad av det jag hade tagit på mig.”

Jaguar Jonze

Jaguar spenderade en månad inlåst i studion där hon skrev sju potentiella låtar för Eurovision. Något som kokat ner i ett kraftfullt budskap som matchas med en lika stark produktion för att skapa en träffsäker lyssning.

”Jag definierar hela tiden vad sårbarhet betyder för mig. När jag växte upp sågs sårbarhet som en svaghet, men nu för mig ser jag sårbarhet som styrka. Och jag ser detta återspeglas i mina texter och låtskrivande. Little Fires är ett ögonblick för mig att dela en sårbar sida av mig som jag inte har tidigare.”

Jaguar Jonze

För att fängsla känslan av ärlighet och råhet har artisten valt att ta stora delar av låten i en tagning. Vi önskar all lycka till med Little Fires i uttagningen till EUC.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.