Till skiftande tapetserad bakgrund är singer-songwritern Brynn Elliott tillbaka med nya singeln Terrified. Låten är skriven tillsammans med Paris Carney och Cameron Montgomery och har sällskap av en officiell video skapad av regissören Austin S. Winchell

Popmuzik Lover Patreon

”Jag skrev den här låten om en ny kärlek och alla de komplexa känslor som följer med den upplevelsen. Det är en sådan spänning att vara i ett nytt förhållande. Det kan också finnas känslor av rädsla baserad på tidigare relationer eller upplevelser som kanske inte gick så bra. Att hitta sann kärlek handlar om att gå igenom dessa känslor av rädsla och hitta någon som kommer att älska en trots komplexiteten.”

Brynn Elliott

Atmosfärsikt och luftigt är ledorden för den här låten. Den akustiska gitarren och sårbara röstinsatsen räcker långt för att förmedla känslan som artisten beskriver. Därtill är release-datumet för Terrified extra speciellt för sångerskan. 

”Den här låten kommer också ut på mina föräldrars årsdag vilket känns så speciellt. Det är min mammas första årsdag utan min pappa eftersom han gick bort förra året. Jag hoppas att den här låten hedrar dem och deras otroliga kärlekshistoria.”

Brynn Elliott

Terrified föregår en rad av kommande släpp från Elliott som i somras släppte EP:n CAN I BE REAL? Där vi bland annat fick hit-låten Tell Me I’m Pretty

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011