Till skiftande tapetserad bakgrund är singer-songwritern Brynn Elliott tillbaka med nya singeln Terrified. Låten är skriven tillsammans med Paris Carney och Cameron Montgomery och har sällskap av en officiell video skapad av regissören Austin S. Winchell

Apple Music

”Jag skrev den här låten om en ny kärlek och alla de komplexa känslor som följer med den upplevelsen. Det är en sådan spänning att vara i ett nytt förhållande. Det kan också finnas känslor av rädsla baserad på tidigare relationer eller upplevelser som kanske inte gick så bra. Att hitta sann kärlek handlar om att gå igenom dessa känslor av rädsla och hitta någon som kommer att älska en trots komplexiteten.”

Brynn Elliott

Atmosfärsikt och luftigt är ledorden för den här låten. Den akustiska gitarren och sårbara röstinsatsen räcker långt för att förmedla känslan som artisten beskriver. Därtill är release-datumet för Terrified extra speciellt för sångerskan. 

”Den här låten kommer också ut på mina föräldrars årsdag vilket känns så speciellt. Det är min mammas första årsdag utan min pappa eftersom han gick bort förra året. Jag hoppas att den här låten hedrar dem och deras otroliga kärlekshistoria.”

Brynn Elliott

Terrified föregår en rad av kommande släpp från Elliott som i somras släppte EP:n CAN I BE REAL? Där vi bland annat fick hit-låten Tell Me I’m Pretty

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.