Till skiftande tapetserad bakgrund är singer-songwritern Brynn Elliott tillbaka med nya singeln Terrified. Låten är skriven tillsammans med Paris Carney och Cameron Montgomery och har sällskap av en officiell video skapad av regissören Austin S. Winchell

”Jag skrev den här låten om en ny kärlek och alla de komplexa känslor som följer med den upplevelsen. Det är en sådan spänning att vara i ett nytt förhållande. Det kan också finnas känslor av rädsla baserad på tidigare relationer eller upplevelser som kanske inte gick så bra. Att hitta sann kärlek handlar om att gå igenom dessa känslor av rädsla och hitta någon som kommer att älska en trots komplexiteten.”

Brynn Elliott

Atmosfärsikt och luftigt är ledorden för den här låten. Den akustiska gitarren och sårbara röstinsatsen räcker långt för att förmedla känslan som artisten beskriver. Därtill är release-datumet för Terrified extra speciellt för sångerskan. 

”Den här låten kommer också ut på mina föräldrars årsdag vilket känns så speciellt. Det är min mammas första årsdag utan min pappa eftersom han gick bort förra året. Jag hoppas att den här låten hedrar dem och deras otroliga kärlekshistoria.”

Brynn Elliott

Terrified föregår en rad av kommande släpp från Elliott som i somras släppte EP:n CAN I BE REAL? Där vi bland annat fick hit-låten Tell Me I’m Pretty

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.