Let somebody go är tagen från fjolårets album Music of the Spheres med Coldplay. På denna sköna ballad bjuder bandet in ingen mindre än sångerskan och skådespelerskan Selena Gomez som vi senast såg i den lysande serien Only Murders in the Building som streamas på Disney+.

Skicka in din musik

Till låten får vi här en Inception-doftande musikvideo skapad av Dave Meyers som verkligen är ett virrvarr av hus och karmar i klassisk svartvitt filmformat. Tyckte videon var sjukt charmig och den passade låten på ett väldigt bra sätt. Eller vad tycker du? Kolla in här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011