Running Touch ger ut första singeln för 2022 med tillhörande video. Låten Come With Me presenterar en något annorlunda ljudbild som fångar Melbourne-artistens kärlek till antemiska ljudlandskap medan texten binder samman berättelser från tidigare singlar Signs och Juno

Följ på Apple Music

Come With Me utforskar min kärlek till atmosfäriska ljudlandskap. Jag älskar tanken på refränger med tillräckligt djup för att du inte ska vet vad ljudkällan faktiskt är. Det har verkligen gett mig något att jaga och utforska. Jag försöker alltid hitta en balans mellan organiskt och elektroniskt.”

Running Touch

Låten talar om att vilja och behöva fly från det du är. Gå dit livet leder, men vilja göra det med någon som du är osäker på om de vill samma. Ett tema som med all säkerhet kan träffa många. 

För musikvideon arbetade artisten med regissören CIAN Marangos för att förverkliga sitt koncept. Filmen över Victoria från Daylesford till Dandenongs ämnar att visa upp landskap, färger och inställningar som inte riktigt hade utforskats tidigare i musikvideor.

”Vårt mål var att använda kontrasterande landskap och texturer. Videon syftar till att föra oss in i en målares sinne i ögonblick av konstnärligt uttryck. Vi ville utforska känslor av ensamhet, frustration och ångest som ofta kommer med att skapa konst, särskilt när man arbetar mot något som känns för stort för att uppnå. Att arbeta med Running Touch var en fantastisk upplevelse, även om det fanns mycket frihet för mig att bygga vår värld, bollade vi hela tiden idéer fram och tillbaka för att utveckla utseendet och känslan av klippet till något som var annorlunda men ändå bekant .”

CIAN

Den sjätte maj är det dags för debutalbum, men fram tills dess kan vi vänta oss fler singlar. Här ser ni videon till Come With Me.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.