Running Touch ger ut första singeln för 2022 med tillhörande video. Låten Come With Me presenterar en något annorlunda ljudbild som fångar Melbourne-artistens kärlek till antemiska ljudlandskap medan texten binder samman berättelser från tidigare singlar Signs och Juno

Popmuzik Popcast

Come With Me utforskar min kärlek till atmosfäriska ljudlandskap. Jag älskar tanken på refränger med tillräckligt djup för att du inte ska vet vad ljudkällan faktiskt är. Det har verkligen gett mig något att jaga och utforska. Jag försöker alltid hitta en balans mellan organiskt och elektroniskt.”

Running Touch

Låten talar om att vilja och behöva fly från det du är. Gå dit livet leder, men vilja göra det med någon som du är osäker på om de vill samma. Ett tema som med all säkerhet kan träffa många. 

För musikvideon arbetade artisten med regissören CIAN Marangos för att förverkliga sitt koncept. Filmen över Victoria från Daylesford till Dandenongs ämnar att visa upp landskap, färger och inställningar som inte riktigt hade utforskats tidigare i musikvideor.

”Vårt mål var att använda kontrasterande landskap och texturer. Videon syftar till att föra oss in i en målares sinne i ögonblick av konstnärligt uttryck. Vi ville utforska känslor av ensamhet, frustration och ångest som ofta kommer med att skapa konst, särskilt när man arbetar mot något som känns för stort för att uppnå. Att arbeta med Running Touch var en fantastisk upplevelse, även om det fanns mycket frihet för mig att bygga vår värld, bollade vi hela tiden idéer fram och tillbaka för att utveckla utseendet och känslan av klippet till något som var annorlunda men ändå bekant .”

CIAN

Den sjätte maj är det dags för debutalbum, men fram tills dess kan vi vänta oss fler singlar. Här ser ni videon till Come With Me.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.