Efter att som DJ fått igång dansgolven i Stockholm under de senaste fem åren, kände Anastasia att det var dags att skapa egen musik. Sagt och gjort. Hon började studera musikproduktion för att helt enkelt få ner alla de beats och melodier som hon haft i skallen under så många år.

POPMUZIK LOVER 2

Nu är den dags för Anastasia att själv skapa stämningen i form av Again. Låten handlar om den hjärtskärande känslan av att ångra ett val, att släppa någon för att man inte trodde att man förtjänade personen men också ett naivt hopp om att det kan ändras. Allt producerat till en suggestiv och drömliknande klubblåt med tung bas och beat. Det är den där typen av låt som man kan förlora sig själv på dansgolvet med och bara låta takten styra dig. Läckert!

Om singeln berättar Anastasia för bloggen:

”Again är en låt jag vill att folk ska dansa till, men samtidigt uppleva och kanske kunna relatera till.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011