Efter att som DJ fått igång dansgolven i Stockholm under de senaste fem åren, kände Anastasia att det var dags att skapa egen musik. Sagt och gjort. Hon började studera musikproduktion för att helt enkelt få ner alla de beats och melodier som hon haft i skallen under så många år.

Popmuzik Popcast

Nu är den dags för Anastasia att själv skapa stämningen i form av Again. Låten handlar om den hjärtskärande känslan av att ångra ett val, att släppa någon för att man inte trodde att man förtjänade personen men också ett naivt hopp om att det kan ändras. Allt producerat till en suggestiv och drömliknande klubblåt med tung bas och beat. Det är den där typen av låt som man kan förlora sig själv på dansgolvet med och bara låta takten styra dig. Läckert!

Om singeln berättar Anastasia för bloggen:

”Again är en låt jag vill att folk ska dansa till, men samtidigt uppleva och kanske kunna relatera till.”

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.