Den brittiska artisten Sam Tompkins imponerar här på den emotionella singeln Hero. En låt sångaren skrivit till sin far och handlar om att hitta hopp i mörka tider. Men också en hyllning till sin far, vilket gjorde låten väldigt stark.

DOLBY ATMOS

Hero är en väldigt personlig låt. Det är en hyllning till det mod min pappa visade när han höll ut genom en av de svåraste perioderna i sitt liv.”

Sam Tompkins

Det blir väldigt starkt med sångarens uttryck och det effektfulla arrangemanget av låten. Gitarr och rytmer, som lyfter fram sångarens sköra röst. Imponerande!

Hero är tredje låten från Sams kommande EP Who do you pray to? som släpps den 18:e Mars och som föregåtts av låtarna Bloodline och (W)hole.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011