Den brittiska artisten Sam Tompkins imponerar här på den emotionella singeln Hero. En låt sångaren skrivit till sin far och handlar om att hitta hopp i mörka tider. Men också en hyllning till sin far, vilket gjorde låten väldigt stark.

Favoriter Apple Music

Hero är en väldigt personlig låt. Det är en hyllning till det mod min pappa visade när han höll ut genom en av de svåraste perioderna i sitt liv.”

Sam Tompkins

Det blir väldigt starkt med sångarens uttryck och det effektfulla arrangemanget av låten. Gitarr och rytmer, som lyfter fram sångarens sköra röst. Imponerande!

Hero är tredje låten från Sams kommande EP Who do you pray to? som släpps den 18:e Mars och som föregåtts av låtarna Bloodline och (W)hole.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.