Förutspådd att bli en av pop-världens nästa stora grej av bland annat Elton John, Bastille och Justin Bieber släpper nu Sam Tompkins sin nya singel (W)hole. En känslomässigt laddad låt som inte bara visar artistens kraftfulla stämma utan även hans förmåga att intimt förmedla egna upplevelser till lätt relaterade texter. Vem har inte känt att man hamnat i ett stadie av mörker och måste finna kraften att ta sig ur detta svarta hål. 

Följ på Apple Music

”Jag tror att (W)hole är en slags insikt om att veta att inte alla problem i världen kan lösas av en person. Om det finns mening eller syfte med det här livet, måste det komma från att vara och arbeta tillsammans.”

Sam Tompkins

Produktionen är helt klart en som tilltalar mig, här blandas pop, rock och rap på ett alldeles utmärkt sätt. Tillhörande musikvideon är regisseras av prisbelönta filmregissören Josef Bates och utspelar sig inne i en hiss. Hissen är en metaforisk för djupdykningen i Sams sinne och kartlägger hans resa från ett tillstånd av hopplöshet till den positiva sidan av livet. 

Singeln (W)hole är den första officiella låten från Sam Tompkins 2021, och det första spåret från hans kommande tredje EP. Denna lovande 22-åring började spela på gatorna i Brighton, och skrev för några år sedan på med Island Records efter att ha fångat deras uppmärksamhet med sin oberoende EP Colored Emotions. Genom att posta covers på både TikTok och Instagram har artisten lockat miljonpublik och startar i höst sin utsålda Europaturné. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011