Med en smått hämndlysten text blickar Nova May tillbaka till skolåren när tjejerna aldrig trodde på hennes förmåga. Hate You är skriven precis efter att artisten såg ett giftig ex-vän dyka upp på sina  sociala medier för första gången på ett tag. När hon såg detta undrade hon hur de skulle behandla henne nu självsäkerheten ökat och musiken går bra. 

Dolby Atmos

”Dagdrömmande föreställde jag mig ett scenario där en tjej i synnerhet skulle försöka bli vän med mig igen och i gengäld skulle jag bara visa dem fingret.” 

Nova May

Med en elektroniskt driven produktion och otroligt hookig refräng som bär på subtila 80-tals grepp är Hate You en energifylld poplåt som träffar många rätt. Den släpps efter stora framgångar på BBC-radio och streams i miljontalet. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.