Med en funkig och härligt medryckande produktion levererar den amerikanska artisten Magsy sin senaste singel Greedy. Det är nästan helt omöjligt att stå still när man hör denna svängiga poplåt där 80-tals synthar och en läcker mix av R&B-electro skapar magi för oss.

Apple Music

På singeln sjunger Magsy om att han är girig och inte kan få nog av en viss person, vilket är ett ganska smart och underhållande sätt att säga att man är helt nere i någon.

Magsy kommer från Kalifornien och släppte i somras EP:n Brite Nite som bland annat innehöll singlarna Truth is och Noisy mind. Låtar som givit artisten stor spridning både på musiktjänster, samt i musikbloggar världen över.

Följ Magsy på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.