Med en funkig och härligt medryckande produktion levererar den amerikanska artisten Magsy sin senaste singel Greedy. Det är nästan helt omöjligt att stå still när man hör denna svängiga poplåt där 80-tals synthar och en läcker mix av R&B-electro skapar magi för oss.

Dolby Atmos

På singeln sjunger Magsy om att han är girig och inte kan få nog av en viss person, vilket är ett ganska smart och underhållande sätt att säga att man är helt nere i någon.

Magsy kommer från Kalifornien och släppte i somras EP:n Brite Nite som bland annat innehöll singlarna Truth is och Noisy mind. Låtar som givit artisten stor spridning både på musiktjänster, samt i musikbloggar världen över.

Följ Magsy på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.