Ibland behöver man bara höra att allt kommer att bli bra. Speciellt efter två år av pandemi kan det vara extra viktigt att känna hopp och uppskattning från någon. Det är just det som är temat i låten Miss you med Moonlight Breakfast. En tanke till ens nära och kära att man saknar dem, saknar att träffa dem. Eller att sakna att bara få dansa i ett rum full av människor.

Nordiska Favoriter

Så med sin elektroniska och varma produktion skapar duon en hyllning till alla vi saknar och inte kunnat träffa på länge.

Moonlight Breakfast är en duo som ursprungligen kommer från Rumänien, men som numera befinner sig i Österrike. De har igenom åren släppt en knippe album och EP:s Bland annat har de fått stor spridning på låtar som No more och Summer igenom åren. Vi får med andra ord se om Miss you även kommer falla lyssnarna i smaken. Den har ju verkligen alla förutsättningar för det.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Gareth Nugent – Even mountains fall
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Gareth Nugent – Even mountains fall
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.