Ibland behöver man bara höra att allt kommer att bli bra. Speciellt efter två år av pandemi kan det vara extra viktigt att känna hopp och uppskattning från någon. Det är just det som är temat i låten Miss you med Moonlight Breakfast. En tanke till ens nära och kära att man saknar dem, saknar att träffa dem. Eller att sakna att bara få dansa i ett rum full av människor.

Nordiska Favoriter

Så med sin elektroniska och varma produktion skapar duon en hyllning till alla vi saknar och inte kunnat träffa på länge.

Moonlight Breakfast är en duo som ursprungligen kommer från Rumänien, men som numera befinner sig i Österrike. De har igenom åren släppt en knippe album och EP:s Bland annat har de fått stor spridning på låtar som No more och Summer igenom åren. Vi får med andra ord se om Miss you även kommer falla lyssnarna i smaken. Den har ju verkligen alla förutsättningar för det.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.