Ibland behöver man bara höra att allt kommer att bli bra. Speciellt efter två år av pandemi kan det vara extra viktigt att känna hopp och uppskattning från någon. Det är just det som är temat i låten Miss you med Moonlight Breakfast. En tanke till ens nära och kära att man saknar dem, saknar att träffa dem. Eller att sakna att bara få dansa i ett rum full av människor.

Så med sin elektroniska och varma produktion skapar duon en hyllning till alla vi saknar och inte kunnat träffa på länge.

Moonlight Breakfast är en duo som ursprungligen kommer från Rumänien, men som numera befinner sig i Österrike. De har igenom åren släppt en knippe album och EP:s Bland annat har de fått stor spridning på låtar som No more och Summer igenom åren. Vi får med andra ord se om Miss you även kommer falla lyssnarna i smaken. Den har ju verkligen alla förutsättningar för det.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.