Singer-songwritern Mary Middlefield följer upp singeln Band aid, som du även kunde höra här i bloggen med Two Thousand One. Här sjunger sångerskan om ett avslutat förhållande. Ett förhållande som slutade i ett svårt och destruktivt uppbrott. Något som sångerskan gör väldigt tydligt när hon sjunger ”Sometimes I wish we never met”, men också konflikten inombords när hon i nästa andetag sjunger ”But if you were to leave today, I’d miss you right away.”
Men det viktigaste är att få vara fri, vilket är där sångerskan landar.

Popmuzik Podcast

Om processen att skriva låten berättar sångerskan:

”Processen att avsluta spåret gick så snabbt, det spelades in två veckor efter att det skrevs, men det är definitivt en av mina favoriter hittills. Jag älskar hur låten erbjuder känslor från huvudet och hjärtat som människor ofta får under svåra stunder i ett förhållande. Det är en rolig, sorglig folksång.”

Följ Mary Middlefield på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011