I december uppmärksammade Popmuzik Narkimics släpp Andas in tillsammans med Organismen. Nu är artisten tillbaka och den här gången med ett helt album! På plattan Tomhet får vi en tio lång spår lång samling som vuxit fram under pandemin och presenterar ett mer melodiskt drivet sound med insiktsfulla texter från artisten. 

Skicka in din musik

Albumet släppsvia Looptroops skivbolag DVSG och fokusspåret Inte en chans gästas av Prop Dylan.

”Tomhet är en platta som växte fram av sig själv under pandemiåret. Jag och Tommy (Looptroop Rockers) testade spela in ett par låtar som under tiden blev fler och ett album kom till helt organiskt utifrån det. Jag har alltid varit dragen till ganska melankoliska beats. Jag tycker att det ger mig som rappare mer utrymme att uttrycka mig som jag vill utan att beatet bestämmer vilken mode jag ska ha. Tommy nailade det soundet och det blev som ett passande soundtrack med tanke på den melankoliska period hela samhället har upplevt under pandemin. Jag har försökt väga mina ord bättre på det här projektet än jag gjort tidigare och det känns som om plattan är ett kvitto på att jag blivit äldre med ett bättre sätt att kommunicera på. Den känns som en bra start på ett nytt kapitel och en värdig utveckling för både mig och Tommy.”

Narkimic

Man känner helt klart av viljan att låta beatsen ta sin tydliga plats och nerven av melankolin tillför ytterligare en nivå till produktionerna. I mitt tycke helt rätt väg att gå med en förhoppning om att vi ser ljuset i tunneln på pandemin. Favoritspåret på plattan är Vinden i mitt hår med Promoe, men där är jag väl lite partisk… Vilket spår blir er favorit? 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011