Tidigare har vi fått en singel från 19-åriga VOCAL LONER, men då det var en cover av The Beatles tänker jag att nya låten Man on the moon får agera debutsingel. Men innerlig och känslosam röst skildrar artisten en kärlekshistoria betraktad ur en annan persons vinkel. VOCAL LONER säger sig nämligen inte vara särskilt romantisk, och valde därför att skriva texten i tredje person. Imponerande nog är detta en av de första låtarna som sångaren komponerat själv. 

DOLBY ATMOS

Texten vittnar om en kvinna som blir mer kär i idén om en man, än i mannen själv. Därav den snygga metaforen mannen på månen. För oavsett hur entusiasmerande skenet av månen är, så är det relativt svår att nå den från jorden. 

”Med den här låten ville jag vända ut och in på den klyschiga förstapersons-hopplösa-romantiska-kärlekslåten som finns typ överallt nuförtiden. Med texten ville jag ta talesättet ”being on cloud nine” väldigt bokstavligt. Jag började bygga på en mycket enkel ackordförlopp och sätta därefter min personliga prägel på det.”

VOCAL LONER

Bakom artistnamnet VOCAL LONER hittar vi en mångbegåvad ickebinär tonåring från Stockholm som inspireras av artister som Simon & Garfunkel, dodie och David Bowie

Med ett ödsligt piano, egensinnigt uttryck och tydlig röst får vi Man on the moon som ni hör här! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011