Sedan jag såg Rex Orange CountyWay Out West 2019 har jag varit fast i hans trallvänliga och optimistiska melodier. Med nya singeln KEEP IT UP presenterar artisten inte bara en ny låt, utan meddelar även att ett album är på gång. Fullängdaren WHO CARES? släpps den 11 mars och jag kan faktiskt inte värja mig. 

Svensk Pop

Det här är alltså första låten där artisten står helt själv sedan 2019. Så hur är den då? Lika mysigt, vemodigt och blues-igt som vanligt. Stråkarrangemang välkomnar oss in och sätter stämningen för temat om att fortsätta sträva efter det man vill, även om hinder uppstår längst vägen. Lägg därtill att vi får signaturtrummorna, det jamm-iga pianot och artistens sköna släpsång, perfekt come-back!

Ni ser tillhörande retro-doftande smått ”hemmagjordagjorda” musikvideo här! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.