Bästa Saga Ludvigsson är tillbaka och släpper sin första singel för 2022. Tell me lies är skriven av sångerskan tillsammans med Birk Frisk och Douglas Thiele och bjuder på en medryckande produktion med skönt driv och energi samtidigt som sångerskan sjunger hur än trött på en viss person och vill vara för sig själv. Bra kombination av dans och pop skulle jag säga och stark melodi.

Följ på Apple Music

Just nu håller den 15-årige artisten på att sammanställa sitt debutalbum som släpps i Mars, så det blir mycket Saga kommande månaderna.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011