Bästa Saga Ludvigsson är tillbaka och släpper sin första singel för 2022. Tell me lies är skriven av sångerskan tillsammans med Birk Frisk och Douglas Thiele och bjuder på en medryckande produktion med skönt driv och energi samtidigt som sångerskan sjunger hur än trött på en viss person och vill vara för sig själv. Bra kombination av dans och pop skulle jag säga och stark melodi.

Nordiska Favoriter

Just nu håller den 15-årige artisten på att sammanställa sitt debutalbum som släpps i Mars, så det blir mycket Saga kommande månaderna.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.