Nya säsongen av EuphoriaHBO Max är verkligen fantastisk. Inte bara för att den är otroligt välskriven och hela tiden får en att känna att allt ska gå åt helvete för alla, det är även en serie med sjukt bra musik. Speciellt senaste avsnittet när vi fick en tillbakablick till 90-talet och låtar av bland annat INXS och Roxette. Lägg sedan till att Lana Del Rey spelat in låt till serien som Sebastian uppmärksammade i bloggen.

Popmuzik Podcast

Men det blir mer svenskt i serien. För självaste Tove Lo har spelat in singeln How long till soundtracket. Riktigt skön pop, och jag älskar den analoga synth-slingan som löper igenom låten, samt den sjukt snygga refrängen. Tove kan sin pop kan man säga.
How long är skriven av sångerskan tillsammans med Ludvig Söderberg, Sibel Redzep och Tim Nelson.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011