I For Your Lovin utforskas kärlek i sin råaste och vildaste form. Singeln handlar om att omfamna din mer intuitiva sida och ägna sig åt känslan av befrielse när du möter det du fysiskt och mentalt dras till. Låten är helt klart inspirerad av 80-talsmusik som påminner om Depeche Mode eller Grace Jones. Vilket kan ses som en hyllning till nattlivsvärlden.

POPMUZIK LOVER 2

Vilka är CHAiLD då? Jo, en queer-elektroartist från Belgien/Luxembourg. Med en unik ton gripar sångaren tag i en och släpper inte taget förrän man fullkomligt vunnits över. Med tydliga hooks och melodier har CHAiLD lyckats etablera sig som en av de mest lovande och obestridliga unga artisterna.

Ett melankoliskt universum kombineras med sångarens italienska och portugisiska musikaliska påbrå vilket skapar en unik blandning av elektronisk pop. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011