Har jag nämt att jag gillar Lauv förut, kanske någon gång… Äntligen är en av min favoritartister tillbaka med nya singeln 26. Bara för några dagar sedan skrev även sångaren ut på sociala medier att det nya albumet är kart. LÄNGTAR!

Svensk Pop Apple Music

”Jag har jobbat på det här albumet så länge och det är bokstavligen svårt att vänta på att ni ska höra allt” 

Lauv

På nya låten hör vi artisten sjunga om att vara 26 år gammal och rik. Han ställer sig frågande till hur det blev såhär, men menar samtidigt att han inte på något sätt mår bättre. För att vara någon som öppet pratat om sin bipolära sjukdom kommer det inte som en nyhet att Lauv inte mår så bra i att navigera i landskapet av popstjärna. Men det är kanske från smärta som den bästa musiken skapas? 

Min fascination för Lauv är att han alltid velat ge tillbaka till fansen och därigenom skapade en blå låda som man under hans spelningar kunde skriva sina egna livsproblem eller ångest-relaterade tankar. För att han sedan skulle kunna läsa och återkoppla.

26 kanske inte är den bästa låten i hans repertoar men den fångar allt vad Lauv står för i form av minimal produktion, fritt flygande tankar och behaglig släpande sång. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011