Har jag nämt att jag gillar Lauv förut, kanske någon gång… Äntligen är en av min favoritartister tillbaka med nya singeln 26. Bara för några dagar sedan skrev även sångaren ut på sociala medier att det nya albumet är kart. LÄNGTAR!

”Jag har jobbat på det här albumet så länge och det är bokstavligen svårt att vänta på att ni ska höra allt” 

Lauv

På nya låten hör vi artisten sjunga om att vara 26 år gammal och rik. Han ställer sig frågande till hur det blev såhär, men menar samtidigt att han inte på något sätt mår bättre. För att vara någon som öppet pratat om sin bipolära sjukdom kommer det inte som en nyhet att Lauv inte mår så bra i att navigera i landskapet av popstjärna. Men det är kanske från smärta som den bästa musiken skapas? 

Min fascination för Lauv är att han alltid velat ge tillbaka till fansen och därigenom skapade en blå låda som man under hans spelningar kunde skriva sina egna livsproblem eller ångest-relaterade tankar. För att han sedan skulle kunna läsa och återkoppla.

26 kanske inte är den bästa låten i hans repertoar men den fångar allt vad Lauv står för i form av minimal produktion, fritt flygande tankar och behaglig släpande sång. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.