Har jag nämt att jag gillar Lauv förut, kanske någon gång… Äntligen är en av min favoritartister tillbaka med nya singeln 26. Bara för några dagar sedan skrev även sångaren ut på sociala medier att det nya albumet är kart. LÄNGTAR!

Apple Music

”Jag har jobbat på det här albumet så länge och det är bokstavligen svårt att vänta på att ni ska höra allt” 

Lauv

På nya låten hör vi artisten sjunga om att vara 26 år gammal och rik. Han ställer sig frågande till hur det blev såhär, men menar samtidigt att han inte på något sätt mår bättre. För att vara någon som öppet pratat om sin bipolära sjukdom kommer det inte som en nyhet att Lauv inte mår så bra i att navigera i landskapet av popstjärna. Men det är kanske från smärta som den bästa musiken skapas? 

Min fascination för Lauv är att han alltid velat ge tillbaka till fansen och därigenom skapade en blå låda som man under hans spelningar kunde skriva sina egna livsproblem eller ångest-relaterade tankar. För att han sedan skulle kunna läsa och återkoppla.

26 kanske inte är den bästa låten i hans repertoar men den fångar allt vad Lauv står för i form av minimal produktion, fritt flygande tankar och behaglig släpande sång. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.