Kritikerrosade singapor-sångerskan och låtskrivaren Linying släpper fullängdsdebutalbum där vi bland annat finner singeln Good Behaviour. Här får vi en låt som talar om att bryta sig loss från förväntningarna av hur man ska vara och istället vara sann mot sig själv. Texten vittnar om att befinna sig i en konstant dragkamp, men att tillslut ge efter åt det man så länge kämpat emot. Ett viktigt budskap oavsett var man befinner sig i livet. 

Favoriter Apple Music

Tillhörande musikvideo för med sig symboliken i det skrivna ordet till det visuella. Regisserad av filmskaparen Ivan Tan presenterar han en desillusionerad Linying som genom ett omklädningsrum förs in i alternativt universum där hon möter en gammal vän som pressar henne att vara modig och att överlämna sig till sitt sannaste, orädda, lyckligaste jag.

Vemod möter nyfikenhet och frigörelse för att skapa en låt som enbart föder glädje när man lyssnar till den.

Ni ser och hör Good Behaviour här! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011