Det är ingen dålig skara folk som samarbetar för att ge oss singeln When the lights go down.
DVBBS samarbetar med Galantis och bjuder in sångaren Cody Simpson för att ge oss ännu en hit för våra spellistor och dansgolvet. Det blir lekfullt i produktionen (som alltid så fort Galantis är med på ett hörn) och samtidigt passat Codys röst bra med denna typ av klubblåt skulle jag säga.

Favoriter Apple Music

Om samarbetet berättar Cody för bloggen:

”När killarna i DVBBS hörde av sig om att samarbeta på den här låten blev jag peppad. Att låna ut sång och gitarrer på denna var ett nöje. Jag har varit ett fan av både Galantis och DVBBS ett tag nu. Glad att få komma tillsammans på en hit som denna, och jag hoppas att alla gillar det lika mycket som vi gör.”

Cody är ju även aktuell med singeln Nice to meet you som du kan lyssna på i bloggen.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.