Det är ingen dålig skara folk som samarbetar för att ge oss singeln When the lights go down.
DVBBS samarbetar med Galantis och bjuder in sångaren Cody Simpson för att ge oss ännu en hit för våra spellistor och dansgolvet. Det blir lekfullt i produktionen (som alltid så fort Galantis är med på ett hörn) och samtidigt passat Codys röst bra med denna typ av klubblåt skulle jag säga.

Popmuzik Podcast

Om samarbetet berättar Cody för bloggen:

”När killarna i DVBBS hörde av sig om att samarbeta på den här låten blev jag peppad. Att låna ut sång och gitarrer på denna var ett nöje. Jag har varit ett fan av både Galantis och DVBBS ett tag nu. Glad att få komma tillsammans på en hit som denna, och jag hoppas att alla gillar det lika mycket som vi gör.”

Cody är ju även aktuell med singeln Nice to meet you som du kan lyssna på i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011