Till en R&B-doftande produktion gör den australiensiska artisten RARIA återigen ett stort intryck när hon släpper singeln Dude. Detta efter förra årets tre singlar Break Up With Her, Will You Tell Your Girlfriend, Maybe I Might Kiss A Girl. Plus en debut-EP betitlad Boys Who Broke My Heart. Inte konstigt att denna unga artist blivit ett av de mest intressanta namnen på Melbournes pop-scen. Såhär säger artisten om den nya låten: 

DOLBY ATMOS

Dude är en låt som jag skrev när jag började falla väldigt hårt för någon. Jag hade inte för avsikt att falla för honom, men han sände mig många blandade signaler. Han behandlade mig som sin partner, prata om vår framtid tillsammans, men han var alltid känslomässigt otillgänglig; ibland kan det få dig att vilja ha en person ännu mer. Det tråkigaste var att jag alltid träffade honom och kände  mig skit efteråt, istället för att helt skära bort honom ur mitt liv. Jag tror att många kommer att relatera till den här låten. Jag försöker alltid skriva om mina livserfarenheter så fort de händer, så när han kallade mig ”dude” efter sex, visste jag att jag var tvungen att skriva en låt om det.”

RARIA

Det gömmer sig ett budskap som många troligtvis kan knyta an till i den här låten. Produktions-mässigt är det kontrasten mellan artistens atmosfäriska och lätta falsettsång mot den djupa basen som jag gillar allra mest. 

RARIA fortsätter utforska hjärtesorg, livet och att växa som människa på nya singeln Dude.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Covered PSB
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011