Till en R&B-doftande produktion gör den australiensiska artisten RARIA återigen ett stort intryck när hon släpper singeln Dude. Detta efter förra årets tre singlar Break Up With Her, Will You Tell Your Girlfriend, Maybe I Might Kiss A Girl. Plus en debut-EP betitlad Boys Who Broke My Heart. Inte konstigt att denna unga artist blivit ett av de mest intressanta namnen på Melbournes pop-scen. Såhär säger artisten om den nya låten: 

Dude är en låt som jag skrev när jag började falla väldigt hårt för någon. Jag hade inte för avsikt att falla för honom, men han sände mig många blandade signaler. Han behandlade mig som sin partner, prata om vår framtid tillsammans, men han var alltid känslomässigt otillgänglig; ibland kan det få dig att vilja ha en person ännu mer. Det tråkigaste var att jag alltid träffade honom och kände  mig skit efteråt, istället för att helt skära bort honom ur mitt liv. Jag tror att många kommer att relatera till den här låten. Jag försöker alltid skriva om mina livserfarenheter så fort de händer, så när han kallade mig ”dude” efter sex, visste jag att jag var tvungen att skriva en låt om det.”

RARIA

Det gömmer sig ett budskap som många troligtvis kan knyta an till i den här låten. Produktions-mässigt är det kontrasten mellan artistens atmosfäriska och lätta falsettsång mot den djupa basen som jag gillar allra mest. 

RARIA fortsätter utforska hjärtesorg, livet och att växa som människa på nya singeln Dude.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.