Till en R&B-doftande produktion gör den australiensiska artisten RARIA återigen ett stort intryck när hon släpper singeln Dude. Detta efter förra årets tre singlar Break Up With Her, Will You Tell Your Girlfriend, Maybe I Might Kiss A Girl. Plus en debut-EP betitlad Boys Who Broke My Heart. Inte konstigt att denna unga artist blivit ett av de mest intressanta namnen på Melbournes pop-scen. Såhär säger artisten om den nya låten: 

Nordiska Favoriter

Dude är en låt som jag skrev när jag började falla väldigt hårt för någon. Jag hade inte för avsikt att falla för honom, men han sände mig många blandade signaler. Han behandlade mig som sin partner, prata om vår framtid tillsammans, men han var alltid känslomässigt otillgänglig; ibland kan det få dig att vilja ha en person ännu mer. Det tråkigaste var att jag alltid träffade honom och kände  mig skit efteråt, istället för att helt skära bort honom ur mitt liv. Jag tror att många kommer att relatera till den här låten. Jag försöker alltid skriva om mina livserfarenheter så fort de händer, så när han kallade mig ”dude” efter sex, visste jag att jag var tvungen att skriva en låt om det.”

RARIA

Det gömmer sig ett budskap som många troligtvis kan knyta an till i den här låten. Produktions-mässigt är det kontrasten mellan artistens atmosfäriska och lätta falsettsång mot den djupa basen som jag gillar allra mest. 

RARIA fortsätter utforska hjärtesorg, livet och att växa som människa på nya singeln Dude.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.