Med sitt pumpande beat är Soulmate en perfekt bilkörarlåt skulle jag säga. Det blir en skön känsla av energi och frihet. Samtidigt skulle jag säga att Soulmate även passar fint på dansgolvet med sin medryckande känsla. Hur eller var du än lyssnar på den så är det i alla fall en låt som ger dig en ordentlig kick.

Nordiska Favoriter

Låten i sig handlar om att träffa den där personen som är just din själsfrände. När allt klickar med den där personen och känns perfekt.
Bakom Soulmate hittar vi Harrison Kipner tillsammans med Rackets.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.