Med sitt pumpande beat är Soulmate en perfekt bilkörarlåt skulle jag säga. Det blir en skön känsla av energi och frihet. Samtidigt skulle jag säga att Soulmate även passar fint på dansgolvet med sin medryckande känsla. Hur eller var du än lyssnar på den så är det i alla fall en låt som ger dig en ordentlig kick.

Popmuzik Lover

Låten i sig handlar om att träffa den där personen som är just din själsfrände. När allt klickar med den där personen och känns perfekt.
Bakom Soulmate hittar vi Harrison Kipner tillsammans med Rackets.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.