Pretty when u cry är en kärlekslåt till den där vänskapen som varar för evigt. Till den personen som är med dig i vått och tort. Igenom lycka, glädje och sorg. För vem ska lyfta upp dig när det är svårt om inte din bästa vän? Det är också en hyllning samt ett ”jag älskar er!” till sångerskans personliga vänner som stöttar henne som artist.

Apple Music Svensk Pop

Bakom låten hittar vi artisten Rachel Bochner från New York City. Med inspiration från akter som Lana Del Rey, Maggie Rogers, Julia Michaels och Lorde skapar sångerskan musik som tilltalar de flesta med sina berättelser som är lätt att relatera till. Hon släppte bland annat EP:n 2 AM i fjol samt singlarna Hating myself in the Summer och Ghosted my therapist.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.