Pretty when u cry är en kärlekslåt till den där vänskapen som varar för evigt. Till den personen som är med dig i vått och tort. Igenom lycka, glädje och sorg. För vem ska lyfta upp dig när det är svårt om inte din bästa vän? Det är också en hyllning samt ett ”jag älskar er!” till sångerskans personliga vänner som stöttar henne som artist.

Popmuzik Lover

Bakom låten hittar vi artisten Rachel Bochner från New York City. Med inspiration från akter som Lana Del Rey, Maggie Rogers, Julia Michaels och Lorde skapar sångerskan musik som tilltalar de flesta med sina berättelser som är lätt att relatera till. Hon släppte bland annat EP:n 2 AM i fjol samt singlarna Hating myself in the Summer och Ghosted my therapist.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.