Det har väl inte undgått någon att pop-punk-rock eran är tillbaka med besked. Så det är väl inte mer än rätt att Avril Lavigne reser sig ur askan och förbereder ett helt nytt album. 

Popmuzik Popcast

”Låt oss göra en pop-punkskiva! Vi använde livegitarrer och livetrummor och höll inte tillbaka något, utan jag fick göra precis vad jag ville och vad jag känner att jag förmodligen har velat göra göra under en lång tid. Det finns alltid en hårfin linje när du har en skiva inblandad, och de pratar med dig om vad radion vill och inte vill, så det blir riktigt irriterande. Så jag tänkte F – det här! Tillbaka till levande trummor, elektriskt distorderade gitarrer. Det är snabbt. Det är kul. Det är bara ren rock & roll framifrån och bak.”

Avril Lavigne

Jag kan inte annat än stämma upp i Avrils ord, skit i alla andra och kör på. Det känns som att tidigt 00-tal med en bladning av pop-rock inte kan bli fel just nu så varför lägga tabu på sig själv. I mina öron kommer Love It When You Hate Me funk perfekt och skickar mig tillbaka i tiden med en raket sådär 15 år. Att temat dessutom talar en infekterad kärlek och har en push and pull / stick och brinn-attityd är ju därtill ganska perfekt i förhållande till annan samtida musik.

Nya plattan Love Sux kommer den 25 februari och kommer att innehålla hennes senastesinglar samt tre samarbeten, inklusive med Machine Gun Kelly, Blackbear och Blink-182s Mark Hoppus.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.