Tai Verdes är basketproffset som alltid haft större kärlek till musiken. Passande nog satsar han nu 100% musik och hade ett av sina mest framgångsrika år förra året som avslutades med framträdande på creddiga iHeartRadio Jingle Ball. Det här året startar inte dumt heller, artisten signade precis ett stort internationellt kontrakt med skivbolaget Kobalt och släpper nya singeln Last dAy oN EaRTh. Här föreställer sig artisten vad han skulle göra om han bara hade 24 timmar kvar att leva.

Nordiska Favoriter

”Jag gjorde den här låten för att reflektera. Jag vill att alla ska lyssna på den här låten och verkligen lyssna på den. Att stanna upp, andas in luften, känna, tänka på var de är och inse att livet inte kommer att vara för evigt. Ibland kan livets resa kännas lång, ibland känns den kort, men vi vet alla att det kommer att ta slut. Det är ungefär som att hoppa ut ur ett plan. Vi är alla i fritt fall, och ibland blir vi bara så fångade att vi inte inser det.”

Tai Verdes

En poplåt med retro-R&B influenser som lunkar på ett tempo likt den ”gråa” vardagen. Kanske inte det mest uppmuntrande, men lika mycket en bra låt för det. 

I nuläget gör sig Tai Verdes redo för turné som startar den 19 april och innefattar stopp på bland annat Lollapalooza i Argentina och Storbritannien. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011