Tai Verdes är basketproffset som alltid haft större kärlek till musiken. Passande nog satsar han nu 100% musik och hade ett av sina mest framgångsrika år förra året som avslutades med framträdande på creddiga iHeartRadio Jingle Ball. Det här året startar inte dumt heller, artisten signade precis ett stort internationellt kontrakt med skivbolaget Kobalt och släpper nya singeln Last dAy oN EaRTh. Här föreställer sig artisten vad han skulle göra om han bara hade 24 timmar kvar att leva.

”Jag gjorde den här låten för att reflektera. Jag vill att alla ska lyssna på den här låten och verkligen lyssna på den. Att stanna upp, andas in luften, känna, tänka på var de är och inse att livet inte kommer att vara för evigt. Ibland kan livets resa kännas lång, ibland känns den kort, men vi vet alla att det kommer att ta slut. Det är ungefär som att hoppa ut ur ett plan. Vi är alla i fritt fall, och ibland blir vi bara så fångade att vi inte inser det.”

Tai Verdes

En poplåt med retro-R&B influenser som lunkar på ett tempo likt den ”gråa” vardagen. Kanske inte det mest uppmuntrande, men lika mycket en bra låt för det. 

I nuläget gör sig Tai Verdes redo för turné som startar den 19 april och innefattar stopp på bland annat Lollapalooza i Argentina och Storbritannien. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply