Den norska artisten Christine Ekeberg ger oss lekfull och medryckande pop med sin nya singel Elevator Love. En låt som handlar om kärlek när den beter sig som en hiss och känslorna åker upp och ner. Kul metafor måste jag säga, och med produktionen av låten blir det riktigt tydligt hur svårt det är att hamna på samma plan i relationen.

Popmuzik Popcast

Sångerskan berättar:

”Berättelsen berättas ur perspektivet av en av personerna i ett förhållande som känner att hon har övertaget. Hon hävdar att hon har många killar att välja på. Pojkvännen har tur att hon till och med vill vara i samma rum som honom.”

Elevator love skrev faktiskt för tre år sedan. Då var produktionen lite annorlunda från idag, men texten och melodin har varit samma igenom åren. Låten är skriven av sångerskan tillsammans med Are Sorknes och Morten Franck.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.