Den norska artisten Christine Ekeberg ger oss lekfull och medryckande pop med sin nya singel Elevator Love. En låt som handlar om kärlek när den beter sig som en hiss och känslorna åker upp och ner. Kul metafor måste jag säga, och med produktionen av låten blir det riktigt tydligt hur svårt det är att hamna på samma plan i relationen.

Svensk Pop Apple Music

Sångerskan berättar:

”Berättelsen berättas ur perspektivet av en av personerna i ett förhållande som känner att hon har övertaget. Hon hävdar att hon har många killar att välja på. Pojkvännen har tur att hon till och med vill vara i samma rum som honom.”

Elevator love skrev faktiskt för tre år sedan. Då var produktionen lite annorlunda från idag, men texten och melodin har varit samma igenom åren. Låten är skriven av sångerskan tillsammans med Are Sorknes och Morten Franck.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011