Det amerikanska rockbandet Bad Suns består av Christo Bowman (sång/gitarr), Gavin Bennett (bas), Miles Morris (trummor) och Ray Libby (gitarr). Just nu gör de sig redo för att släppa sitt fjärde! album Apocalypse Whenever. Då de flyget under radaran för mig finns det med andra ord en hel del att upptäcka. 

Popmuzik Podcast

Nu släpper bandet i alla fall ytterligare en singel från plattan och titeln tillhör helt klart kategorin längre. På Life was easier when i only cared about me får vi höra hur livet helt enkelt kan kännas lättare när man inte har någon annan att förhålla sig till. 

Nya albumet består av 13-spår och är tänkt som soundtracket till en film som ännu inte existerar. För bandet var det extremt viktigt att det skulle finnas ett genomgående tema och historia från början till slut. Men tills fullängdaren kommer lyssnar vi in nya singeln här. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.