On the Phone är en duo från Danmark som består av musikern och fotografen Joao de Botelho som ursprungligen kommer från Portugal samt musikern och filmregissören Lasse Martinussen.

Nordiska Favoriter

Duon debuterar här med den vackra och filmiska singeln Wind chimes. En låt som med svepande gester bygger upp låten tillsammans med dramatiska stråkar och som tillsammans skapar en vemodig känsla över hela arrangemanget.
Jag fick personligen lite känsla av låten In this shirt med The Irrepressibles när jag hör låten. Den har lite drag av den låten i uppbyggnad och det är ju en bra sak i och för sig, för In this shirt är verkligen fantastisk.

Så om du vill upptäcka en vacker låt inför det nya året av en duo som känns lovande, så ska du definitivt lyssna på Wind chimes.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011