On the Phone är en duo från Danmark som består av musikern och fotografen Joao de Botelho som ursprungligen kommer från Portugal samt musikern och filmregissören Lasse Martinussen.

Nordiska Favoriter

Duon debuterar här med den vackra och filmiska singeln Wind chimes. En låt som med svepande gester bygger upp låten tillsammans med dramatiska stråkar och som tillsammans skapar en vemodig känsla över hela arrangemanget.
Jag fick personligen lite känsla av låten In this shirt med The Irrepressibles när jag hör låten. Den har lite drag av den låten i uppbyggnad och det är ju en bra sak i och för sig, för In this shirt är verkligen fantastisk.

Så om du vill upptäcka en vacker låt inför det nya året av en duo som känns lovande, så ska du definitivt lyssna på Wind chimes.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

KMR Studios
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.