Ja men då var det dags för härligt pulserande elektropop här i bloggen igen.
Det är den Los Angeles-baserade artisten Kit Major som får oss ut på dansgolvet med singeln Solo Disco som nu fått en musikvideo. Låten i sig hämtar inspiration från popikoner som Lady Gaga, Charli XCX, Dua Lipa och Rina Sawayama vilket man definitivt när man lyssnar på låten. Den är hög pop-produktion med sitt synthiga och pulserande arrangemang. Precis en låt för mig skulle jag säga.

Om låten berättar Kit Major:

”Den här låten är för de ensamma, de oberoende bitches och de som lär sig att känna sig bekväma i att känna sig obekväma. Solo Disco är dit du går när du inte har någon annan, det handlar inte bara om romantiska relationer, men det är ett långfinger och ett jag mår bra till dem som inte tror på dig eller ser ditt verkliga värde.
Jag älskar den här låten så mycket eftersom jag har levt så mycket av mitt liv genom andra människors ögon och hur de ser mig – är jag en bra person, är jag en kärleksfull partner, är jag värd det? Det är en tröttsam plats att vara på. Ärligt talat var en livsförändrande upplevelse för mig första gången på en musikfestival – jag åkte till Lollapalooza 2010 att se Gaga och Green Day. Jag ville att den här låten skulle återspegla energin och friheten jag kände under den där explosiva korta tiden. För att inte låta så lam, men det största för mig med den här låten är om den får dig att vilja dansa? Får den dig att må bra? Känns det som solnedgång en fredagskväll innan konserten?”

Du kan kolla in musikvideon till låten här nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.