De amerikanska indierockarna Spoon från Texas är på gång med ett nytt album. Jupp, den 11:e Februari släpper de Lucifer on the Sofa, album nummer 10 i raden och albumet som följer upp Hot Thoughts från 2017.
Här kan du lyssna på, samt se musikvideon till senaste singeln Wild. En låt som skrivis av Jack Antonoff och Britt Daniel. Produktionen står Gabe Wax, Mark Rankin och Spoon för. Resultatet är klassisk amerikanska rock som jag personligen var läcker i sitt piano- och gitarrdriv.

Svensk Pop

I videon kan vi se Britt Daniel i hatt vandra på vägen igenom ett ganska öde landskap, likt en modern cowboy.
Videon är regisserad av Brook Linder och Ben Chappell.

Här kan du även höra en liten intervju som Daniel gjort med Apple Music.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.