Då var det dags för ännu en debutant från Norge här i bloggen.
Det är den 24-årige Sebastian Haugland från Osterøy som tidigare gjort en hel del teater och musikalframträdanden som här med hjälp av låtskrivaren Moonscapes (Elias Kritikos) och producenten Thomas Hauglund släpper singeln Hungry eyes. Låten bjuder oss på en retroproduktion med stark hitkänsla som borde tillfredsställa alla som älskar vågen av 80-talspop som blir allt mer större.

Apple Music Svensk Pop

Låten i sig handlar om ungdom och att följa ens hjärta och utforska livet. Att helt enkelt våga uppleva och upptäcka livet med hungriga ögon. Resultatet blir snyggt i arrangemang samtidigt som man blir imponerad av Sebastians starka röst.

Sebastian berättar:

”För mig handlar Hungry eyes om att vara ung och hungrig på livet. Vi letar efter vår egen framtid och där vi hör hemma.”

På det hela är Hungry eyes en imponerande debut med en artist jag gärna vill höra mer från. Du upptäcker låten här i bloggen.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.