Då var det dags för ännu en debutant från Norge här i bloggen.
Det är den 24-årige Sebastian Haugland från Osterøy som tidigare gjort en hel del teater och musikalframträdanden som här med hjälp av låtskrivaren Moonscapes (Elias Kritikos) och producenten Thomas Hauglund släpper singeln Hungry eyes. Låten bjuder oss på en retroproduktion med stark hitkänsla som borde tillfredsställa alla som älskar vågen av 80-talspop som blir allt mer större.

Låten i sig handlar om ungdom och att följa ens hjärta och utforska livet. Att helt enkelt våga uppleva och upptäcka livet med hungriga ögon. Resultatet blir snyggt i arrangemang samtidigt som man blir imponerad av Sebastians starka röst.

Sebastian berättar:

”För mig handlar Hungry eyes om att vara ung och hungrig på livet. Vi letar efter vår egen framtid och där vi hör hemma.”

På det hela är Hungry eyes en imponerande debut med en artist jag gärna vill höra mer från. Du upptäcker låten här i bloggen.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.