Då var det dags för ännu en debutant från Norge här i bloggen.
Det är den 24-årige Sebastian Haugland från Osterøy som tidigare gjort en hel del teater och musikalframträdanden som här med hjälp av låtskrivaren Moonscapes (Elias Kritikos) och producenten Thomas Hauglund släpper singeln Hungry eyes. Låten bjuder oss på en retroproduktion med stark hitkänsla som borde tillfredsställa alla som älskar vågen av 80-talspop som blir allt mer större.

Svensk Pop Apple Music

Låten i sig handlar om ungdom och att följa ens hjärta och utforska livet. Att helt enkelt våga uppleva och upptäcka livet med hungriga ögon. Resultatet blir snyggt i arrangemang samtidigt som man blir imponerad av Sebastians starka röst.

Sebastian berättar:

”För mig handlar Hungry eyes om att vara ung och hungrig på livet. Vi letar efter vår egen framtid och där vi hör hemma.”

På det hela är Hungry eyes en imponerande debut med en artist jag gärna vill höra mer från. Du upptäcker låten här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011