Conner Pearl är den 21-åriga sångaren från Los Angeles som inte bara sjunger, utan delar med sig av historier genom sitt artisteri. Med en kraftfulla röst och medryckande refräng ger han oss nu singeln Gone With Grace. En pianodriven ballad som successivt växer sig allt större med minimala och delikata produktionsgrepp som pukor och breda körarrangemang.

Favoriter Apple Music

Gone With Grace kom till en natt när jag satte mig vid mitt piano och lät mig själv gråta. Jag hade känt mig riktigt skyldig över alla de saker jag kunde ha gjort som fick ett förhållande att ta slut och jag anklagade mig själv. Men genom att skriva den här låten kunde jag äntligen komma överens med det faktum att jag hade gjort mitt bästa för att hålla samman relationen, samtidigt som personen valde att strunta i mina texter och kasta ut mig ur sitt liv utan någon förklaring. Efter att jag skrivit låten insåg jag att känslan av att bli övergiven av någon som man bryr sig om verkligen är en universell känsla som alla kan relatera till. Även om jag är nervös inför släppet och och hur personlig den är, behöver jag den komma ute i världen.”

Conner Pearl
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.