Conner Pearl är den 21-åriga sångaren från Los Angeles som inte bara sjunger, utan delar med sig av historier genom sitt artisteri. Med en kraftfulla röst och medryckande refräng ger han oss nu singeln Gone With Grace. En pianodriven ballad som successivt växer sig allt större med minimala och delikata produktionsgrepp som pukor och breda körarrangemang.

Skicka in din musik

Gone With Grace kom till en natt när jag satte mig vid mitt piano och lät mig själv gråta. Jag hade känt mig riktigt skyldig över alla de saker jag kunde ha gjort som fick ett förhållande att ta slut och jag anklagade mig själv. Men genom att skriva den här låten kunde jag äntligen komma överens med det faktum att jag hade gjort mitt bästa för att hålla samman relationen, samtidigt som personen valde att strunta i mina texter och kasta ut mig ur sitt liv utan någon förklaring. Efter att jag skrivit låten insåg jag att känslan av att bli övergiven av någon som man bryr sig om verkligen är en universell känsla som alla kan relatera till. Även om jag är nervös inför släppet och och hur personlig den är, behöver jag den komma ute i världen.”

Conner Pearl
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011