Conner Pearl är den 21-åriga sångaren från Los Angeles som inte bara sjunger, utan delar med sig av historier genom sitt artisteri. Med en kraftfulla röst och medryckande refräng ger han oss nu singeln Gone With Grace. En pianodriven ballad som successivt växer sig allt större med minimala och delikata produktionsgrepp som pukor och breda körarrangemang.

Nordiska Favoriter

Gone With Grace kom till en natt när jag satte mig vid mitt piano och lät mig själv gråta. Jag hade känt mig riktigt skyldig över alla de saker jag kunde ha gjort som fick ett förhållande att ta slut och jag anklagade mig själv. Men genom att skriva den här låten kunde jag äntligen komma överens med det faktum att jag hade gjort mitt bästa för att hålla samman relationen, samtidigt som personen valde att strunta i mina texter och kasta ut mig ur sitt liv utan någon förklaring. Efter att jag skrivit låten insåg jag att känslan av att bli övergiven av någon som man bryr sig om verkligen är en universell känsla som alla kan relatera till. Även om jag är nervös inför släppet och och hur personlig den är, behöver jag den komma ute i världen.”

Conner Pearl
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.