Newkid släpper sitt fjärde album Vi den 21:a Januari, så det blir en bra födelsedagspresent till undertecknad *hint-hint*.

Inför albumet bjuder Alexander Ferrer in Myra Granberg för duetten Vänner. En låt som speglar dysfunktionella vänskapsrelationer och vad som verkligen betyder något när allt kommer omkring. Vilka som finns kvar när det stormar och vilka man helst ringer när kvällen mörknar. 
Resultatet är en emotionell pianoballad med starkt budskap och kemin mellan de båda sångarna blir perfekt.

”Till en början skrev jag låten så att den endast berättade min del av storyn, men den behövde liksom en motpol för att verkligen komma i mål. Jag är så jävla glad att Myra ville vara med, för med hennes medverkan klättrade den till en av mina favoriter på plattan.”

Vänner är skriven av de båda sångarna tillsammans med Anton Litens och Johan Lindbrandt, som även står för produktionen.

I videon till Vänner kan vi se Newkid ensam på en fest, samt Myra ensam hemma i lägenheten tillsammans med mobilen. Väldigt talande och snygg video. Samt att videon även blev premiär för Newkids hund Ralph att få glänsa i kameran.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply