Newkid släpper sitt fjärde album Vi den 21:a Januari, så det blir en bra födelsedagspresent till undertecknad *hint-hint*.

Svensk Pop Apple Music

Inför albumet bjuder Alexander Ferrer in Myra Granberg för duetten Vänner. En låt som speglar dysfunktionella vänskapsrelationer och vad som verkligen betyder något när allt kommer omkring. Vilka som finns kvar när det stormar och vilka man helst ringer när kvällen mörknar. 
Resultatet är en emotionell pianoballad med starkt budskap och kemin mellan de båda sångarna blir perfekt.

”Till en början skrev jag låten så att den endast berättade min del av storyn, men den behövde liksom en motpol för att verkligen komma i mål. Jag är så jävla glad att Myra ville vara med, för med hennes medverkan klättrade den till en av mina favoriter på plattan.”

Vänner är skriven av de båda sångarna tillsammans med Anton Litens och Johan Lindbrandt, som även står för produktionen.

I videon till Vänner kan vi se Newkid ensam på en fest, samt Myra ensam hemma i lägenheten tillsammans med mobilen. Väldigt talande och snygg video. Samt att videon även blev premiär för Newkids hund Ralph att få glänsa i kameran.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011