Det var efter ett tufft uppbrott under förra året som Yasmeen började skriva låten Darkest Hour. Artisten befann sig mitt i hjärtesorg och därtill en pandemi som resulterade i den mörkaste och mest hopplösa perioden i sitt liv. Men genom att använda musik som terapi och skriva nya singeln hittade hon en väg ut ur allt. Låten är ämnad att vara ett meddelande för att påminna lyssnaren om att ens mörkaste stunder inte varar för alltid. 

Apple Music

Sträva efter att hitta ljuset, för mörkret kommer aldrig att övervinna ljuset. Med det sagt, släppte jag just merch med budskapet; ”Även i din mörkaste timme, var ljuset!”. Jag hoppas att min erfarenhet och sång kan hjälpa någon att läka eller stödja någon i deras mörkaste stund. Även om min låt inte leder till helande, hoppas jag att den åtminstone låter er veta att ni inte är ensamma.

Yasmeen

Vem är Yasmeen då? Jo en, up-and-coming singer-songwriter som för närvarande bor i Los Angeles. Hennes kraftfulla sångomfång och imponerande låtskrivande har visats med släppet av hennes första fem singlar. Nuvarande singeln Half of Me har i skrivande stund nått över 2 miljoner lyssningar på Spotify. Upptäckten gjordes av Grammyvinnande Ne-Yo som la upp en video av artisten på sin Facebook-sida som sedermera fick över 500 000 visningar. Nya singeln Darkest Hour är en mäktig powerballad som träffar rakt in i hjärtat. Med en storartad produktion och hjärtesorg i rösten lär den här låten göra gott för många människor.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.